Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Filter op Productcategorieën

Kabels

ET Electric is naast kabel ontwikkelaar ook importeur van gerenommeerde internationale kabel fabrieken. Dankzij onze goede toeleveranciers kunnen wij u vaak voorzien van de door u gewenste kabel.

Onze kennis gaat verder dan alleen het importeren en verkopen van kabels. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. In een veranderende markt met toenemende automatisering en privatisering zijn wij gespecialiseerd in het uitwerken van de kabelstructuur en benodigde typen voor de door u uit te voeren projecten. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij u vaak waar nodig snel leveren.

Verklaring van de constructiecodes van de kabelnormen:

Ξ Constructiecode volgens VDE Duitse kabel norm

Ξ Constructiecode volgens KEMA Nederlandse kabel norm

Ξ Constructiecode volgens HAR Geharmoniseerde kabel norm

We kunnen u met onze kennis ondersteunen en een oplossing bieden met een kabel die voorzien is van een koperen of aluminium geleider, eventueel halogeenvrij en in verschillende CPR brandklasses, van Eca tot en met B2ca. DOP certificaat ontvangen, neem dan contact met ons op.

Ξ Informatie pagina CPR & NEN8012 brandclassificaties

Maatwerk is voor ons geen probleem, wenst u een gepersonaliseerde kabel of heeft u een eigen kabelontwerp in gedachten dan kijken we graag mee naar de mogelijkheden. Naast de kabels hebben wij ook het bijbehorende aansluitmateriaal van stekkermateriaal tot perskabelschoenen.

Certificeringen & keurmerken van ons kabel programma 

SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down