X
    • Geen producten in de lijst
  • 0
Assortiment
Assortiment

Advies op maat

Doordat (tijdelijke) elektrotechnische installaties en systemen steeds complexer worden en meer aan wet- en regelgeving moeten voldoen bent u bij ET aan het juiste adres.

Het ontwerpen van een succesvolle, doordachte, goedwerkende, veilige en storingsvrije tijdelijke installatie kan een lastige en complexe aangelegenheid zijn. Vaak krijgt men in het ontwerp stadium ook al te maken met CO² en MVO vraagstukken. ET Electric is in staat om goed onderbouwd gedegen adviezen uit te brengen waarbij een nauwe samenwerking na gestreefd wordt om tot een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen en uw materieel maximaal in te kunnen zetten waarbij u kosten efficient kan werken. De adviezen kunnen bestaan uit kabel berekeningen, toetsen van ontwerp aan huidige regelgeving, op de juiste manier uitvoeren van onderhoud en licht berekeningen. Een voorbeeld kan zijn een compleet op maat gemaakte verdeelkast waarbij wij in samenspraak de verdeelkast naar uw wensen inrichten.

Bij goed onderhoud en beheer dient men te beschikken over de juiste meet instrumenten. ET Electric geeft ook adviezen over welke instrumenten het beste passen binnen uw organisatie.

Heeft u behoefte aan advies op maat neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol