Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Filter op Productcategorieën

Aluminium kabel

ET Electric levert naast koperen laagspanningskabels ook al jaren aluminium laagspanningskabels. Kostenbesparend en lichter van gewicht (CO² reductie); kabel met een aluminium geleider is een uitstekend product voor zowel vaste als tijdelijke installatie projecten.

ET Electric levert aluminium kabels die in aanschaf al gauw 30% goedkoper zijn dan de koperen varianten. Dit ondanks de vuistregel, dat voor een vergelijkbare geleiding een twee kwadraturen dikkere kabel nodig is. Aluminium kabels zijn ook minder diefstal gevoelig, beduidend lichter en geschikt voor installatiewerk binnen en buiten. Leverbaar vanaf 16mm2 en standaard voorzien van CE-markering. U kunt kiezen uit CPR brandklassen Dca of B2ca.

Om installatie zo eenvoudig mogelijk te maken levert ET Electric uitsluitend kabels met ronde geleiders. Dit verhoogd het aansluit gemak en de snelheid van aansluiten. Voor vormen is bij onze kabels zeker niet nodig.

De serie BEE-Line is een eigen fabricaat product, welke we volgens ons receptuur en kwaliteitseisen laten produceren. De kabels hebben zoals u mag verwachten een Dekra certificaat en een CE / RoHS verklaring.
BEE-Line is een uitstekende vervanger voor de YMvK-AS
NYCWY en de YMvK YMz1K-SS.

De serie BEE-Flex is ook een eigen fabricaat product, dankzij zijn PUR buitenmantel is de kabel zeer licht in gewicht en slagvast en kerf vast. De kabel heeft een SEMKO certificaat. De BEE-Flex is een uitstekende vervanger voor de H07RN-F en de H07BQ-F kabels.

SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down