Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Neopreen Verlengkabel 230V Randaarde

De De neopreen 230VAC Randaarde verlengkabel zijn verkrijgbaar in allerlei soorten contactmateriaal en snoercentrales. Zo is er voor elke situatie wel een geschikte kabel verkrijgbaar.

ET Electric werkt uitsluitend met gerenommeerde internationale kabelfabrieken welke voldoen aan de juiste keuren en certificaten. Daarnaast is de keuze van goed contactmateriaal essentieel voor een lange levensduur van uw verlengkabel.

Wij assembleren alle verlengkabels zelf. Hierdoor hebben we volledige controle over dit proces. Onze kabel verwerkingsmachines kan tevens voor u de kabel bedrukken met uw naam en of logo. Neem hiervoor contact op met ons verkoopkantoor. Standaard is onze kabel zwart van kleur, wenst u een andere kleur kabel dan is dit in veel gevallen mogelijk.

Alle verlengkabels worden getest op isolatieweerstand, aardleiding en fasedraaiing. Met het randaarde contactmateriaal werken we standaard met ABL en PCE. Wenst u ander contactmateriaal dan is dit in sommige gevallen ook mogelijk.

Voor zware industrie hebben we de mogelijkheid de H07RN-F kabels te vervangen voor een PUR H07BQ-AF kabel, dit doen wij enkel op aanvraag.

Mist u een uitvoering neem dan contact met ons op, in veel gevallen kunnen we uw lengtes en gewenste uitvoeringen realiseren.

SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down