Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Filter op Productcategorieën

Verlengkabels

ET Electric is naast kabel ontwikkelaar ook importeur van gerenommeerde internationale kabel fabrieken. Dankzij onze goede toeleveranciers kunnen wij u vaak voorzien van de door u gewenste kabel.

Onze kennis gaat verder dan alleen het importeren en verkopen van kabels. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. In een veranderende markt met toenemende automatisering en privatisering zijn wij gespecialiseerd in het uitwerken van de kabelstructuur en benodigde typen voor de door u uit te voeren projecten. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij u vaak waar nodig snel leveren.

De BEE-Flex aluminium verlengkabel en de BEE-Line aluminium grondkabel zijn door ET ontwikkelde kabels. Deze kabels voldoen aan de gestelde normen en eisen en worden door onze fabriek specifiek voor ons gemaakt. Hierdoor zijn wij in staat om uw kabel wensen toe te passen in deze artikelen.
Een CE-Keur en een RoHS certificaat zijn onze standaarden. De BEE-Line installatiekabels zijn inmiddels al voorzien van brandclassificatie CCA en B2cA.

Bedrijfsspecifieke; kabelbedrukking, kabelkleuren en/of logos. Vraag het gerust aan ons verkoopkantoor. Wij staan u graag te woord om voor uw specifieke situatie een kabel aan te bieden.

SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down