Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Neopreen verlengkabel single core

Toont alle 3 resultaten

Neopreen verlengkabel Single Core

De neopreen H07RN-F verlengkabels single core zijn voorzien van CEE contactmateriaal is uitermate geschikt als voedingskabel voor verplaatsbare elektrische apparaten. ET Electric werkt uitsluitend met gerenommeerde internationale kabelfabrieken welke voldoen aan de juiste keuren en certificaten. Daarnaast is de keuze van goed contactmateriaal essentieel voor een lange levensduur van uw verlengkabel.

Wij assembleren alle verlengkabels zelf. Hierdoor hebben we volledige controle over dit proces. Onze kabel verwerkingsmachines kan tevens voor u de kabel bedrukken met uw naam en of logo. Neem hiervoor contact op met ons verkoopkantoor. Standaard is onze kabel zwart van kleur, wenst u een andere kleur kabel dan is dit in veel gevallen mogelijk, neem hiervoor ook contact op met ons verkoopkantoor.

Alle verlengkabels worden getest op isolatieweerstand, aardleiding en fasedraaiing. Contactmateriaal werken we standaard met BALS en PCE. Wenst u ander contactmateriaal dan is dit in sommige gevallen ook mogelijk.

Naast een standaard verlengkabel met contactstop en koppelcontactstop hebben we ook rubberen verdeeldozen voorzien van inbouwcontactdozen.

Mist u een uitvoering neem dan contact met ons op, in veel gevallen kunnen we uw lengtes en gewenste uitvoeringen realiseren.

SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down