Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Aantal polen

Hoeveel Ampère

Filter op Product flensmaat

Welke IP-waarde

Welke uurstand

Hoeveel voltage

CEE contactmateriaal

ET Electric past verschillende merken CEE-Contactmateriaal toe. Elk merk heeft zo zijn of haar eigen voordelen. BALS & PCE zijn al sinds jaar en dag hof leverancier bij ET Electric. Dankzij goede afspraken met de fabrikanten en onze eigen grote voorraad kunnen wij met onze 40 jaar ervaring u vaak goed van dienst zijn.

Bals is al bijna 60 jaar partner voor hoogwaardige CEE-Contactmaterialen. Het innovatieve bedrijf, zowel ISO 9001 als ISO 14001 gecertificeerd, maakt producten die zich onderscheiden in kwaliteit en duurzaamheid. Made in Germany is het degelijke kwaliteitsstempel dat de betrouwbaarheid en robuustheid van de producten waarborgt. Door innovatieve kracht ontwikkelde Bals recyclebare en loodvrije CEE-contactmaterialen (INNOLINQ serie) die voldoen aan de hoogste milieueisen. Met de duurzame CEE-Contactmaterialen van Bals bent u Simply. Well. Connected.

PC Electric (opgericht in 1973) is een ISO 9001:2000 gecertificeerd Oostenrijks bedrijf, gespecialiseerd in de productie van industrieel CEE contactmateriaal. Door de snelle productontwikkeling in de laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande producent van CEE contactstoppen en contactdozen. De hoge kwaliteit, flexibiliteit in productie en een voortdurende innovatie zijn de sleutelfactoren achter het succes van de klantgerichte strategie. Deze naar industrienormen zeer snelle levertijd wordt mogelijk gemaakt door efficiënte productiemethoden en een geoptimaliseerde interne logistiek.

SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down