Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Filter op Productcategorieën

Aluminium verlengkabel single core BEE-Flex

Toont alle 4 resultaten

Aluminium verlengkabel single core BEE-Flex

De BEE-Flex S07BQ-F leent zich uitermate als verlengkabel. De Polyurethaan buitenmantel en de aluminium geleider zorgen voor een extreem slijtvaste kabel met een zeer laag eigen gewicht. Door het lage gewicht drukt de kabel minder op de grond waardoor het “slepen” van de kabel geen moeite zal kosten.

De single core aluminium verlengkabel zijn voorzien met onze zeer hoge kwaliteit kabelschoenen, daarbij kunnen we de kabelvoorzien van een krimpkous met kleur codering en optioneel de phase er op bedrukt. Daarbij kunnen we ook altijd een blanco krimp kous over de kabel monteren zodat u de kabel makkelijk zelf kunt coderen met uw materieelnummer.

De BEE-Flex is een te personaliseren kabel. In principe zijn alle kleuren en/of kleurcombinaties mogelijk. Of het nou RAL of PMS kleuren zijn de BEE-Flex geeft u die vrijheid.

Wij assembleren alle verlengkabels zelf. Hierdoor hebben we volledige controle over dit proces. Onze kabel verwerkingsmachines kan tevens voor u de kabel bedrukken met uw naam en of logo. Neem hiervoor contact op met ons verkoopkantoor. Standaard is onze kabel zwart van kleur, wenst u een andere kleur kabel dan is dit in veel gevallen mogelijk, neem hiervoor ook contact op met ons verkoopkantoor.

SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down