Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Retourneren

ET ELECTRIC

Wil je een product retour sturen of is het beschadigd? Neem altijd eerst contact met ons op. Je kunt ons tijdens kantooruren via telefoonnummer 088 11 65 300 houd jouw bestelnummer bij de hand!

Dit zijn onze retourvoorwaarden:

  • Standaard heb je 14 dagen bedenktermijn. Zolang je het product niet hebt gebruikt, het onbeschadigd is en compleet in de verpakking zit, kun je het terugsturen.
  • Is het pakket kapot en al beschadigd bij ontvangst, neem het pakket niet aan van de bezorger. Neem direct contact op met ET Electric, telefoonnummer 088 11 65 300. We zorgen dan voor een nieuwe levering.
  • Kom je er na opening achter dat het product niet werkt of beschadigd is, neem dan contact op met ET Electric (088 11 65 300). Als het mogelijk is, sturen wij zo snel mogelijk een vervangend product. Lukt dat niet, dan krijg je het geld terug.
  • Als het product direct bij levering defect, incompleet of verkeerd is, mag je het product retour sturen. De kosten die je hierbij maakt, komen voor onze rekening. Alle andere retourzendingen en annuleringen zijn voor eigen risico en eigen rekening. Neem altijd eerst van te voren contact op met ET Electric  (088 11 65 300).
  • Is er iets anders geleverd dan je had besteld? Neem contact op met ET Electric (088 11 65 300) en we sturen het juiste product toe. De kosten zijn dan uiteraard voor ons.
  • Het is helaas niet mogelijk om geretourneerde producten om te ruilen voor een ander product. Via een nieuwe bestelling kun je de gewenste producten opnieuw bestellen.

Hoe stuur je een bestelling retour?

Neem voordat je het pakket of product terugstuurt, altijd contact op met ET Electric tijdens kantooruren via telefoonnummer 088 11 65 300 of e-mail info@etelectric.nl. Om je snel en zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we je bestelnummer nodig.

Voor het retour zenden, krijg jij van ons een retournummer dat je op de pakbon moet vermelden. Zonder dit retournummer kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen.

Als we de bestelling retour hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag terug gestort. In geval van schade of een niet werkend product ontvang je een vervangend product of wordt het product gerepareerd.

SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down