Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Organisatie

OVER ONS

ET ELECTRIC

ET Electric is een producent van onder andere verdeelkasten, kabel, verlichting en alles wat nodig is om te kunnen werken met veilige spanning. ET Electric geeft de markt de mogelijkheid om zich te richten op CO2 reductie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en aanpak van ARBO problematiek.

In het kader van ARBO biedt ET Electric een serie aluminium kabels (BEE flex) aan met een behoorlijke gewichtsreductie ten opzichte van de conventionele koperen kabel. Omdat van huis uit aluminium een goedkopere grondstof is dan koper is ET Electric niet stil gaan zitten bij het vervangen van de geleider.Door het gebruik te maken van deze geleider, in combinatie met een PUR buitenmantel, is het mogelijk om één-op-één over te gaan in diameter.
ET Electric heeft het nodig gevonden om deze kabel te voorzien van een zeer sterke polyurethaan buitenmantel.Dit geeft de kabel een extreem hoge slijtvastheid en een gewichtsreductie tot wel 55% (bij dikkere diameters, bij dunnere diameters hebben de isolatiemateriaal een procentueel hoger aandeel in de kabel). 
Doordat bauxiet niet gedolven hoeft te worden en het afbreekbaar is in de natuur past het gebruik van aluminium geheel in het kader MVO.
Daarnaast heeft de door ET Electric geleverde S07BQ-F een leuk investeringsplaatje. Dit investeringsplaatje geeft ruimte tot vervanging van conventionele verlichting (halogeen en metaalhalide) voor LED. De in de basis hogere aanschafwaarde van LED is relatief, een ieder die bereid is te kijken naar het kostenplaatje gedurende de levensduur (ls exploitatiekosten) zal zien dat LED een goede investering is. Door het lage stroomverbruik zijn lagere aansluitwaardes benodigd. Dit kan verwezenlijkt worden door lagere aansluitingen op bouwplaatsen, lagere brandstofkosten en tankkosten bij generatoren of een kleinere generator. Dit laatste resulteert in minder CO2 uitstoot.

De LED floodlight serie onder de naam ET Light hebben een specifieke lichtstroom van 96lm/W, waardoor deze serie valt onder de gunstige belastingregels volgens het EIA.

Naast deze innoverende producten levert ET Electric ook de conventionele producten zoals CEE contactmateriaal, verdeelkasten en kWh meterkasten. Ook deze producten zijn continue aan verbetering onderhevig, zo heeft onze kast Moby inmiddels een deksel van geheel recyclebaar TPE.

WAAROM ET ELECTRIC

Zoals u op onze home pagina kan lezen zijn 
dit één van de redenen waarom u voor ET kiest!

Onze producten worden allemaal uitgebreid individueel getest. Onze kasten worden allemaal voorzien van een uniek testcertificaat. Wij doen geen concessie op de kwaliteit van de toegepaste materialen en passen, bijvoorbeeld, standaard 10kA beveiliging componenten toe. Wij staan garant voor een veilige werk omgeving.

Onze ingenieurs denken voortdurend mee aan nieuwe oplossingen en technieken om uw werk omgeving te verbeteren. Zo hebben wij een aluminium kabel ontwikkeld die ten aanzien van de conventionele koperen kabel een stuk lichter is. Meer informatie over onze aluminium kabels vindt u op onze aluminium kabel pagina.

Wij hanteren de nieuwste norm en regelgevingen binnen de branche. Onze werknemers worden voortdurend geschoold om deze ontwikkelingen toepasbaar te kunnen maken. Zo werken wij met de nieuwste NEN1010 regelgeving en passen wij ook de nieuwste aansluitvoorwaarde toe in onze kasten. Dit zodat u veilig en verantwoordelijk kan werken.


Wij zijn niet alleen uw elektro leverancier maar wij denken ook mee aan oplossingen voor uw elektro problemen. Onze service stopt dus niet bij het leveren. Bij ET bent u niet zomaar een klant maar bij ET werken we samen aan uw elektro vraagstukken.

Binnen ET beschikken wij over hoog/ goed geschoold personeel. Onze ingenieurs zijn al decennialang actief in de branche en krijgen nog steeds maandelijks cursussen om de nieuwste ontwikkelingen eigen te maken. Onze ervaren medewerkers zijn daarom ook leermeester van de nieuwe lichting ET’ers om hun kennis en ervaring te delen.

Wij geloven in de Rotterdamse mentaliteit niet lullen maar poetsen. Bij ons zult u altijd een eerlijk en betrouwbaar antwoord krijgen op uw vraagstukken/ situatie.

ET denkt aan de toekomst en is constant bezig om te kijken naar hoe men CO2 neutraler kan werken. Onze aluminium kabels zijn vele male lichter in gewicht dan de conventionele koperen kabel. Dit zorgt ervoor dat er tijdens het transport minder CO2-uitstoot is. Verder zijn zowel de kasten als de kabels volledig recyclebaar en zeer milieuvriendelijk.
SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down