Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

BALS

Het Duitse familiebedrijf Bals zet zich al sinds de oprichting in 1957 vol overtuiging in voor een duurzame samenleving. Dat zit in de genen van het bedrijf: je wil de wereld een beetje beter nalaten aan toekomstige generaties. Duurzame producten en goede menselijke relaties dragen daar aan bij.
Het innovatieve bedrijf, zowel ISO 9001 als ISO 14001 gecertificeerd, maakt producten die zich onderscheiden in kwaliteit en duurzaamheid. Made in Germany is het degelijke kwaliteitsstempel dat de betrouwbaarheid en robuustheid van de producten waarborgt. Door innovatieve kracht ontwikkelde Bals recyclebare en loodvrije CEE-contactmaterialen (INNOLINQ serie) die voldoen aan de hoogste milieueisen. Met de duurzame CEE-Contactmaterialen van Bals bent u Simply. Well. Connected.

Duurzaam: loodvrije CEE-norm contactmaterialen.
Lood staat op de REACH kandidatenlijst als stof die in aanmerking komt om op termijn geheel verboden te worden in de EU. Het Duitse familiebedrijf Bals maakt zich sterk voor het terugdringen van lood in CEE-norm contactmaterialen. Onder de serienaam INNOLINQ levert Bals loodvrije CEE-stekers, -koppelingen, -contactdozen en -wandcontactdozen. Bovendien heeft Bals inmiddels meer dan 50 verschillende typen QUICK-CONNECT contactdozen 16A en 32A, die eveneens geheel loodvrij zijn. ET Electric staat ook voor duurzaamheid en levert het complete assortiment INNOLINQ CEE-contactmaterialen.

De recyclebare en loodvrije INNOLINQ serie en de QUICK CONNECT contactdozen (16A en 32A) van Bals zijn niet alleen duurzaam, maar bovenal een robuuste oplossing. De schroefloze contacten garanderen een perfecte verbinding, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Spatwaterdicht en ongevoelig voor trillingen en temperatuurswisselingen biedt INNOLINQ een serie onderhoudsvrije CEE-norm contactmaterialen.

Bekijk het aanbod van onze loodvrije CEE-norm contactmaterialen.
SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down