X
    • Geen producten in de lijst
  • 0
Assortiment
Assortiment

Bestelling & levering

Wij vervoeren onze goederen met Transmissie. Met meer dan 100 jaar ervaring vertrouwen wij hun er op dat ze onze goederen correct en op tijd bij u afleveren.

Tarieven
Bestellingen boven de € 750,- worden franco geleverd.
Onder dit bedrag zijn wij genoodzaakt transportkosten in rekening te brengen, tenzij anders met u is afgesproken.

Pakket kosten:            € 9,50
Mini pallet kosten:     € 20,00
Euro pallet kosten:     € 40,00

Extra services
Veel van onze relaties werken op bouwplaatsen of op grote werven, het is hierdoor niet altijd even makkelijk om de juiste afleverpersoon te vinden. Als service belt de vervoerder u 15 minuten voor afleveren op om met u af te stemmen waar er precies geleverd moet worden. Daarnaast ontvangt de opdrachtgever een track&trace code zodat u altijd weet waar uw zending zich bevind.

Tijdsleveringen
Gegarandeerd voor een bepaalde tijd uw spullen hebben? Dat is dat uiteraard mogelijk!
Tarieven op basis van Euro pallet formaat:

Gegarandeerd voor 08:00 uur geleverd: € 98,20
Gegarandeerd voor 09:30 uur geleverd: € 82,82
Gegarandeerd voor 11:00 uur geleverd: € 55,21
Gegarandeerd voor 15:00 uur geleverd: € 5,37

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Zo snel mogelijk. Zodra wij uw bestelling binnen hebben gekregen zal deze zo snel mogelijk verzonden worden. Gemiddeld wordt een bestelling tussen de 2 en 14 werkdagen geleverd. Wij kunnen helaas geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd. Dit is afhankelijk van onze productie afdeling. Op moment dat wij de bestelling klaar voor verzending hebben ontvang je een e-mail met daarin het tijdsvak waarin de pallet of het pakket afgeleverd wordt. Tevens vindt je in deze e-mail een Track & Trace-link om de status van de zending te volgen.

ET Electric koeriersservice
Wij hebben een eigen bestelbus waarmee we spullen op locatie kunnen afleveren, buitensporige afmetingen of spoed zendingen kunnen we op deze manier altijd keurig op tijd afleveren.

Afhalen
Wenst u snel uw goederen af te halen dan vragen wij u een paar uur voor afhalen dit door te geven, wij zorgen ervoor dat uw goederen voor u klaar staan.

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol