Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
Product info
Brochures

Powerlock N 400A Line Drain M40 Male

Powerlock N 400A Line Drain M40 Male voor kabels is een robuust en krachtig vergrendelingsmechanisme dat specifiek is ontworpen voor gebruik in elektrische systemen en stroomtoevoerapplicaties. Met een indrukwekkende nominale stroomsterkte van 400 ampère biedt dit mechanisme een betrouwbare en veilige verbinding voor zware elektrische belastingen.

De Powerlock N 400A Line Drain M40 Male is ontworpen met duurzaamheid en gebruiksgemak in gedachten. Het mechanisme maakt gebruik van hoogwaardige materialen en een slim ontwerp om een stevige en stabiele verbinding te garanderen, zelfs onder extreme omstandigheden zoals trillingen of temperatuurwisselingen. Dit zorgt voor consistente prestaties en minimaliseert het risico op storingen of onderbrekingen in de stroomtoevoer.

Met zijn eenvoudige maar effectieve vergrendelingsmechanisme kunnen kabels snel en veilig worden aangesloten en losgekoppeld, waardoor installatie- en onderhoudswerkzaamheden efficiënter worden. Bovendien biedt de Powerlock N 400A Line Drain M40 Male een hoog niveau van veiligheid, met functies zoals polarisatie om verkeerde aansluitingen te voorkomen en bescherming tegen kortsluiting.

Of het nu wordt gebruikt in industriële installaties, evenementenproductie, stroomopwekking of andere toepassingen waar betrouwbare stroomtoevoer essentieel is, de Powerlock N 400A Line Drain M40 Male voor kabels biedt een betrouwbare oplossing voor het beheren van grote elektrische belastingen met gemak en gemoedsrust.

Ampere 400
Type behuizing Line Drain (lange behuizing)
Type contact Schroef 120mm²
Wartel M40
Kleur Blauw
IP-waarde 67
Kortsluitvastheid tot 35,5 kA
Inschakelpiek 75kA
Bedrijfsspanning 1000Vac
Isolatieweerstand >5M ohms bij 500Vdc
Ontvlambaarheid UL94-VO
Materiaal behuizing Hoge temperatuur thermoplast
Materiaal contact Koper-Messing verzilverd
Artikelnummer: 70102038P-S Categorie:
SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down