Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Bouwaansluitkast 80Amp “slim”

Bouwaansluitkast 80Amp “slim” (art.nr. 51008080TH).

Steeds vaker horen wij “smart gaan”. Ook ET-Electric B.V. heeft zich die vraag gesteld, hoe kunnen wij de tijdelijke installaties op de bouwlocatie slimmer maken. ET-Electric heeft daar een oplossing voor gevonden, die u helpt energieverspilling tegen gaan, ’s nachts en in de weekenden de installatie conform ARBO-wetgeving spanningsloos te schakelen, zonder dat de beveiliging, noodverlichting, ketenpark en eventueel de bemaling uitgeschakeld worden. Een extra aansluiting maakt het mogelijk om de druk van uw watertappunten op de bouwlocatie drukloos kan maken.

De hoofdmeterkast kan eventueel voorzien worden van een hoofdschakelaar van 125Amp om ook op grotere projecten toegepast te kunnen worden. Samen met ET-Electric B.V. zorgen wij voor een veilige en bedrijfszekere installatie die u helpt aan het verlagen van de CO2-uitstoot.

De tijdklok kan op eenvoudige manier door middel van uw telefoon ingesteld worden, zodat u geen ingewikkelde handelingen in de hoofdmeterkast uit moet voeren. In de toekomst is het zelfs mogelijk dat u thuis, op de app van uw telefoon de instellingen kan programmeren en op afstand de bouw energievoorziening op uw bouwlocatie kan besturen.

Standaard bestaat het verdeelrek voor de gebruiker uit:

  • 3 velden 3x63Amp ten behoeve van de tappunten op de bouwlocatie;
  • 1 veld van 3x63Amp voor het aansluiten van uw ketenpark en/of bemaling. Het veld kan eventueel gekoppeld worden en gelijktijdig met de 3 velden voor de bouw geschakeld worden;
  • 1 veld 16Amp voor eventueel beveiliging en bewakingsverlichting;
  • 1 veld 10Amp voor de aansturing van de in de watermeter geplaatste elektrische klep die ervoor zorgdraagt dat de watertoevoer buiten werktijden drukloos wordt gezet.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag!


SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down