Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Verdeelkasten Den Bosch

Verdeelkasten
Den Bosch

Hoge kwaliteit & advies op maat!
Verdeelkasten Den Bosch van ET Electric spelen een cruciale rol bij het veilig verdelen van stroom in diverse omgevingen. Onze verdeelkasten zijn ontworpen met slagvaste en weerbestendige eigenschappen, wat betekent dat ze bestand zijn tegen ruwe omstandigheden, perfect voor uw bouwplaats!

De verdeelkasten Den Bosch zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stroomsterktes, variërend van 16 ampère tot maar liefst 400 ampère. Hierdoor kunnen ze worden aangepast aan verschillende elektrische behoeften, van kleine bouwplaats projecten tot grote industriële installaties.

Wij hebben verschillende uitvoeringen beschikbaar, zoals rubberen verdeelkasten en kunststof verdeelkasten. Deze keuze biedt flexibiliteit bij het selecteren van de juiste verdeelkast Den Bosch voor de specifieke toepassing.

Een ander voordeel van onze verdeelkasten is hun compacte ontwerp, waardoor ze weinig ruimte innemen en gemakkelijk te transporteren zijn. Bovendien zijn meerdere verdeelkasten stapelbaar, wat handig is bij opslag en transport.

Wilt u advies bij het samenstellen van uw verdeelkast Den Bosch? Wij staan u graag te woord.
Slagvast en weerbestendig
Met of zonder vuurverzinkt grondstatief
Verdeelkast uitvoeringen 16A | 32A | 63A | 125A | 160A | 400A 
Zeer compact en stapelbaar
Verdeelkasten Den Bosch voldoen aan de NEN1010 & NEN-EN-IEC
61439-4:2013 eisen
Maatwerk en ruim op voorraad!

VERDEELKASTEN

Robuuste (meter)verdeelkasten voor bouw, scheepswerven, evenementen en industrie. Onder andere:

KABELS

Als kabelleverancier hebben wij een zeer breed assortiment kabels. Onder andere:

VERLENGKABELS

Hoge kwaliteits- kabel in combinatie met high-end contactmateriaal. Onder andere:

LEDVERLICHTING

Als producent en groothandel in LED verlichting kunnen wij uw situatie verlichten. Onder andere:

CONTACTMATERIAAL

A-Kwaliteit contactmateriaal voor allerlei toepassingen. Onder andere:
CEE contactmateriaal
Powerlock contactmateriaal
Marechal contactmateriaal

INSTALLATIEMATERIAAL

Hoogwaardig installatiemateriaal om uw installatie aan te sluiten uit te breiden of te repareren. Onder andere:

KABELPRODUCTEN

Hoogwaardig installatiemateriaal om uw installatie aan te sluiten uit te breiden of te repareren. Onder andere:

SERVICES

Door 40 jaar ervaring en dankzij ons grote netwerk kunnen wij u verschillende oplossingsgerichte services aanbieden:

Verdeelkasten Den Bosch bij ET Electric

ET Electric is producent en groothandel van meter- zwerf- verdeelkasten, aluminium kabel en LED verlichting voor tijdelijke installaties op onder andere; bouwplaatsen, (scheeps)werven, industrie en evenementen. Ook voor bedrijfsspecifieke wensen zoals LED verlichting op een veilige spanning bent u bij ons aan het juiste adres.

ET Electric heeft zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van praktische oplossingen betreffende de CO² reductie. Daarnaast houdt ET Electric zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en zoekt steeds naar nieuwe en betere oplossingen voor de juiste invulling van de ARBO wetgeving.

Met 40 jaar ervaring in de branche vinden wij altijd een oplossing voor uw vraagstuk op elektrotechnisch gebied. Het is niet voor niets dat vele opdrachtgevers in ET Electric een partner hebben gevonden voor de levering van een totaalpakket van elektrotechnische artikelen. Wij leveren natuurlijk graag maar denken ook met u mee!
U kunt nu, door op het knopje “Assortiment” te klikken, een offerte aanvragen bij ET Electric. Wij hopen u als klant hier nog meer van dienst mee te kunnen zijn. Houdt onze website dus goed in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen binnen ET Electric en onze branche.
bouwlampen Den Bosch

WAAROM ET ELECTRIC

SERVICE OP MAAt
Bij goed onderhoud en beheer dient men te beschikken over de juiste meet instrumenten. ET Electric geeft ook adviezen over welke instrumenten het beste passen binnen uw organisatie.
Heeft u behoefte aan advies op maat neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Verdeelkasten Den Bosch zijn een belangrijk onderdeel van elk bouwproject. Het is het centrale punt waar alle stroomvoorzieningen en -verbindingen samenkomen en waar de elektriciteitsmeter zich bevindt. Het is dus van cruciaal belang dat de verdeelkasten goed ontworpen en geïnstalleerd zijn, zodat het voldoet aan de eisen van NEN1010 en de veiligheid en betrouwbaarheid van het elektriciteitsnetwerk waarborgt.

ET Electric bied service op maat! Wij beschikken over een eigen productieruimte waar de verdeelkasten Den Bosch worden geassembleerd. Wij kunnen daarom de kasten leveren die precies aansluiten bij de specifieke eisen van het project. Door samen te werken met een bedrijf dat advies op maat biedt en beschikt over de juiste kennis en expertise, kunt u er zeker van zijn dat de verdeelkasten voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen en voorschriften.

Het belangrijkste voordeel van het werken met een bedrijf dat gespecialiseerd is in verdeelkasten is dat u erop kunt vertrouwen dat de kast voldoet aan de eisen van NEN1010. Dit is een belangrijke norm die de veiligheid en betrouwbaarheid van elektrische installaties waarborgt. Het is dus essentieel dat uw verdeelkast aan deze eisen voldoet. Een professioneel bedrijf dat zich toelegt op het produceren van verdeelkasten zal de normen en voorschriften volgen en ervoor zorgen dat uw kast aan alle vereisten voldoet.

ET Electric adviseert u graag over de voor u beste keuze.
SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down