X
    • Geen producten in de lijst
  • 0
Assortiment
Assortiment

Sponsoring

ET Electric sponsort verschillende initiatieven. ET kiest ervoor om bewust iets terug te geven aan de maatschappij. Dit omdat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ET in een hoog vaandel staat. Mocht u het idee hebben dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag naar initiatieven om het voor elkaar aantrekkelijk te maken!

 SV Gouda

Met trots zijn wij per 1 juli 2019 de nieuwe hoofdsponsor van SV Gouda!

 FEYENOORD ROTTERDAM

ET Electric is sinds 2010 al trotse sponsor van Feyenoord Rotterdam. De keuze voor Feyenoord Rotterdam ligt binnen ET voor de hand. ET is opgericht door een echte Rotterdammer welk al sinds zijn jeugd bij Feyenoord komt en wilde graag iets terug doen voor de vereniging. Feyenoord biedt ET de mogelijkheid om relaties mee te nemen naar wedstrijden en daarbij te vermaken. “Feyenoord Rotterdam speelt een leidende rol in het Nederlandse voetbal en biedt haar trouwe legioen een unieke beleving en inspiratiebron. Wij zijn trots op de club, haar helden, haar historie, cultuur en op elkaar. Feyenoord staat voor strijd, succes, kameraadschap en respect. Dat is Feyenoord en ET!”

FEYENOORD BUSINESS CLUB

Dat de aantrekkingskracht van Feyenoord onverminderd groot is, blijkt uit het feit dat de Feyenoord Business Club (FBC) floreert als nooit tevoren. Ruim 800 bedrijven, van groot- tot kleinbedrijf en uit diverse branches, zijn lid; het bewijs dat de Feyenoord Business Club dé ontmoetingsplaats is voor ondernemers met een Feyenoord-hart.

Naast dat ET Electric Feyenoord sponsort is ET ook nog eens lid van de Feyenoord Business Club. Hierbij biedt Feyenoord ET de mogelijkheid in contact te komen met andere ondernemers. Dit door middel van verschillende netwerk evenementen/ activiteiten.

JOSH BMX TEAM

Wij van ET willen jong talent de kans geven om zich  te ontwikkelen, daarom zijn wij een aantal jaar geleden begonnen met het sponsoren van het Josh BMX team. Jaarlijks pakt Monique vele prijzen en wij steunen haar hier in! Monique gaat dit jaar zelfs naar het WK BMX in Rockhill te Verenigde staten om mee te doen aan het wereld kampioenschap jeugd BMX.  Wilt u het BMX team volgen dan kunt u terecht op onze Facebook pagina. Klik hier om onze Facebook pagina te volgen.

VTN TRUCKPULLING

Sinds jaar en dag is transportbedrijf van Tuijl Nieuwaal actief in de truckpulling. Het begon met standaard vrachtauto’s die dagelijks werden ingezet voor het wegtransport. In de loop der jaren werd het team steeds ambitieuzer en is de hobby uitgegroeid tot een serieuze sport. Er werd dan ook Iveco Eurostar trekker uit het bulktransport gehaald. Deze werd verzwaard met extra gewicht en de motor werd opgevoerd. Er werd deelgenomen aan de NTTO 8,5 ton sport en supersportklasse. Er werden een aantal prijzen in de wacht gesleept. Waar meedoen eerst het hoofddoel was werd er al snel met jaloerse ogen gekeken naar het podium, meedoen was leuk maar de uitdaging zit hem toch in de prestatie. Na een paar seizoenen ging Het VTN truckpullingteam ook hun geluk beproeven in de koningsklasse, de VTN 9,5 ton supersport klasse.
Na een paar seizoenen ging het VTN truckpullingteam ook hun geluk beproeven in de koningsklasse, de VTN 9,5 ton supersport klasse.

Mocht u één van de vele truckpulling evenementen willen bezoeken schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Voor meer informatie over het VTN team vindt u door hier te klikken. Mocht u een Truckpull evenement willen bezoeken waar het VTN team aandeel neemt klik dan hier.

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol