Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
Product info
Brochures

ET Na-poli oriëntatieverlichting

De ET NA-POLI Led armatuur is een armatuur met een schok-, olie- en zuurbestendige behuizing (IK10). De unieke samenstelling van nylon en glasvezel maakt dit armatuur zelfdovend. De kap is van opaal polycarbonaat gemaakt met een speciaal design om het licht zo veel mogelijk te spreiden. Samen met de trilbestendige rubberen sluitring, welke de kap op de behuizing plaatst, heeft deze breedstraler een beschermingsniveau IP55.

De ET NA-POLI Led armatuur kan gebruikt worden in industriële omgevingen. Dankzij zijn lage voltage (veilige spanning) kan er met dit armatuur veilig worden gewerkt. Het product is onder andere te vinden op; scheepswerven, ondergrondse projecten, spoorwerkzaamheden en verschillende andere omgevingen waar lange afstanden moeten worden voorzien van verlichting.

Dit armatuur is geschikt voor een binaire kabel 6 mm2. Hierdoor is het armatuur zeer snel te monteren en ook weer snel te demonteren.

Vermogen van 12W dankzij de zeer hoge efficiëntie van de LED module. Deze LED module is geplaatst op een speciaal koellichaam. Dit koellichaam heeft een design wat zorgt voor interne convectieve luchtbewegingen. Dit geeft als resultaat dat er een beter koeleffect plaats vindt om een langere levensduur van elektronische componenten te garanderen. Dit armatuur heeft een lichtkleur van 6500K wat zorgt voor helder wit werklicht. De lichtbron heeft een levensduur van tot 50.000 uur.

Dit armatuur heeft de volgende afmetingen:

Diameter 105 mm
Hoogte 200 mm
Gewicht 600 g
Categorieën: ,
SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down