Stuur ons een email 
info@etelectric.nl
Heeft u een vraag?
088 11 65 300
HOME
Nieuws
Advies op maat
product info
Brochures

Bouwmeterkasten Leeuwarden

Bouwmeterkasten
Leeuwarden

Beste kwaliteit en service!
ET Electric produceert hoogwaardige bouwmeterkasten Leeuwarden van volledig recyclebare grondstoffen en voldoen aan de geharmoniseerde aansluitvoorwaarden t/m 3x80A van Netbeheer Nederland. De kunststof meterkasten van ET Electric voldoen altijd aan de minimale eisen van de NEN1010 en de NEN-EN-IEC 61439-4:2013. De bouwmeterkasten Leeuwarden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor directe meting t/m 3x80A.

De bouwmeterkasten Leeuwarden van ET Electric kunnen volledig op maat voor u geproduceerd worden. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar alle onderdelen worden gemonteerd. Heeft u advies nodig bij een bouwmeterkast Leeuwarden? Wij staan u graag te woord! 
Slagvast en weerbestendig
Voorzien van vuurverzinkt onderstel
Standaard uitvoeringen van 40 tot en met 80 Ampère
In diverse RAL kleuren leverbaar
Ruime polyethyleen bouwmeterkasten
Maatwerk en ruim op voorraad!

VERDEELKASTEN

Robuuste (meter)verdeelkasten voor bouw, scheepswerven, evenementen en industrie. Onder andere:

KABELS

Als kabelleverancier hebben wij een zeer breed assortiment kabels. Onder andere:

VERLENGKABELS

Hoge kwaliteits- kabel in combinatie met high-end contactmateriaal. Onder andere:

LEDVERLICHTING

Als producent en groothandel in LED verlichting kunnen wij uw situatie verlichten. Onder andere:

CONTACTMATERIAAL

A-Kwaliteit contactmateriaal voor allerlei toepassingen. Onder andere:
CEE contactmateriaal
Powerlock contactmateriaal
Marechal contactmateriaal

INSTALLATIEMATERIAAL

Hoogwaardig installatiemateriaal om uw installatie aan te sluiten uit te breiden of te repareren. Onder andere:

KABELPRODUCTEN

Hoogwaardig installatiemateriaal om uw installatie aan te sluiten uit te breiden of te repareren. Onder andere:

SERVICES

Door 40 jaar ervaring en dankzij ons grote netwerk kunnen wij u verschillende oplossingsgerichte services aanbieden:

Bouwmeterkasten Leeuwarden bij ET Electric

ET Electric is producent en groothandel van meter- zwerf- verdeelkasten, aluminium kabel en LED verlichting voor tijdelijke installaties op onder andere; bouwplaatsen, (scheeps)werven, industrie en evenementen. Ook voor bedrijfsspecifieke wensen zoals LED verlichting op een veilige spanning bent u bij ons aan het juiste adres.

ET Electric heeft zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van praktische oplossingen betreffende de CO² reductie. Daarnaast houdt ET Electric zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en zoekt steeds naar nieuwe en betere oplossingen voor de juiste invulling van de ARBO wetgeving.

Met 40 jaar ervaring in de branche vinden wij altijd een oplossing voor uw vraagstuk op elektrotechnisch gebied. Het is niet voor niets dat vele opdrachtgevers in ET Electric een partner hebben gevonden voor de levering van een totaalpakket van elektrotechnische artikelen. Wij leveren natuurlijk graag maar denken ook met u mee!
U kunt nu, door op het knopje “Assortiment” te klikken, een offerte aanvragen bij ET Electric. Wij hopen u als klant hier nog meer van dienst mee te kunnen zijn. Houdt onze website dus goed in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen binnen ET Electric en onze branche.
bouwlampen Leeuwarden

WAAROM ET ELECTRIC

SERVICE OP MAAt
Bij goed onderhoud en beheer dient men te beschikken over de juiste meet instrumenten. ET Electric geeft ook adviezen over welke instrumenten het beste passen binnen uw organisatie.
Heeft u behoefte aan advies op maat neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Bouwmeterkasten Leeuwarden zijn een belangrijk onderdeel van elk bouwproject. Het is het centrale punt waar alle stroomvoorzieningen en -verbindingen samenkomen en waar de elektriciteitsmeter zich bevindt. Het is dus van cruciaal belang dat de bouwmeterkasten goed ontworpen en geïnstalleerd zijn, zodat het voldoet aan de eisen van NEN1010 en de veiligheid en betrouwbaarheid van het elektriciteitsnetwerk waarborgt.

ET Electric bied service op maat! Wij beschikken over een eigen productieruimte waar de bouwmeterkasten Leeuwarden worden geassembleerd. Wij kunnen daarom de kasten leveren die precies aansluiten bij de specifieke eisen van het project. Door samen te werken met een bedrijf dat advies op maat biedt en beschikt over de juiste kennis en expertise, kunt u er zeker van zijn dat de bouwmeterkasten voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen en voorschriften.

Het belangrijkste voordeel van het werken met een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwmeterkastenen is dat u erop kunt vertrouwen dat de kast voldoet aan de eisen van NEN1010. Dit is een belangrijke norm die de veiligheid en betrouwbaarheid van elektrische installaties waarborgt. Het is dus essentieel dat uw bouwmeterkast aan deze eisen voldoet. Een professioneel bedrijf dat zich toelegt op het produceren van bouwmeterkasten zal de normen en voorschriften volgen en ervoor zorgen dat uw kast aan alle vereisten voldoet.

ET Electric adviseert u graag over de voor u beste keuze.
SUPPORT?
Hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Advies nodig?
Neem contact op
envelopemap-markersmartphonehistorychevron-down